FÖRETAGET  |  KONTAKTUPPGIFTER

suomi  |  svenska

Välkommen till vår värld
av moderna avloppssystem

Planerar du ett gemensamt avloppssystem? Då har du kommit till rätt plats. Vi levererar också mindre system, t.o.m. minireningsverk för enskilda fastigheter. I alla dessa fall erbjuder Goodwell InfraDev tekniskt avancerade lösningar och full service från planering till installation. Läs om våra tjänster och kontakta oss.

FÖRETAGET  |  KONTAKTUPPGIFTER

Aktuellt

Nyhet! En räknare som hjälper dig göra en kostnadsjämförelse mellan ett transportavlopp och ett gemensamt system.

Nu kan du enkelt själv ta reda på vad som blir dyrare: ett transportavlopp eller ett gemensamt system. Klicka och läs mer. På samma sida kan du också ladda ned en Excel-fil som fungerar som räknare.

Goodwell InfraDev Oy deltar i utställning om samhällsteknik i Jyväskylä 15–16.5.2013

Kom och bekanta dig med Goodwell InfraDev Oy:s gemensamma avloppssystem och övervakningssystem på fackutställningen om samhällsteknik.

Goodwell InfraDev presenterar sig på Farmari-mässan i Seinäjoki 3–6.7.2013

På Farmari-mässan för konsumenter presenterar vi särskilt avloppsreningsverk för enskilda fastigheter och gemensamma system tillsammans med bolaget Vesilakeus. Välkommen!

Goodwell InfraDev Oy köpte upp Goodwell Oy:s affärsverksamhet

 I och med förvärvet 14.1.2013 överfördes alla serviceavtal och avbetalningsavtal till det nya bolaget som en del av fusionen.

Bakom Goodwell InfraDev Oy finns en grupp inhemska placerare. Styrelseordförande är Henri Juva.

”Goodwell Oy:s högklassiga produkter och bolagets innovativa verksamhet lockade placerarna att slå till trots att vattenmarknaden ännu inte har återhämtat sig efter den dåliga publiciteten för ett par år sedan”, konstaterar Henri Juva.

 ”Vi vill erbjuda finländarna goda inhemska vattenlösningar som attraherar också exportmarknaden”.

Ari Luukko har utnämnts till verkställande direktör för bolaget.